Zakelijk

Zakelijke projecten

Onze passie voor elektrotechniek en innovatie gaan hand in hand met het leveren van hoogwaardige diensten aan onze klanten. Sinds onze oprichting hebben we ons ontwikkeld tot een vooraanstaand elektrotechnisch installatie- en adviesbureau in de regio. Wij focussen ons op twee belangrijke werkgebieden: woningbouw en utiliteitsbouw.

Met meer dan 35 jaar ervaring richten we ons op het bieden van geavanceerde elektrotechnische oplossingen, die voldoen aan de behoeften van vandaag en de verwachtingen van morgen.

Woningbouw

We transformeren jouw huis in een comfortabel, slim, veilig en energie-efficiënt thuis, aangepast aan jouw levensstijl.

Utiliteitsbouw

We creëren functionele, efficiënte ruimtes voor bedrijven, zorginstellingen, scholen en kantoren, afgestemd op elke unieke behoefte.

Onze diensten

Dit zijn onze diensten

Bij EnergiQ bieden we een compleet pakket aan elektrotechnische diensten aan. Van essentiële installaties tot aan service & onderhoud, en van aansluitingen voor duurzaamheidsoplossingen tot aan innovatieve verlichting en slimme domoticasystemen.

 Bezoek onze dienstenpagina en ontdek al onze diensten. Hier vind je alles wat je moet weten over hoe wij jouw project kunnen ondersteunen en verrijken.

Onze referenties

Dit zeggen onze klanten over ons

Nicole van Rengs

Eigenaress, Wertemerhoeve B&B en Vakantiewoningen

EnergiQ heeft bij ons in het woonhuis en onze B&B en Vakantiewoningen alle elektra verzorgd. Stefan is super bedreven en een echte vakman, die met je meedenkt als er situaties zijn, waarbij een creatieve oplossing nodig is.
Bedankt Stefan en team van EnergiQ!

Paul Jacobs

Eigenaar, Aan de Drift

Meterik Elektro heeft de gehele elektrische installatie verzorgd van Aan de Drift. De werkzaamheden zijn volgens plan verlopen. Eén van onze eisen was de leidingen en kabels uitzicht te monteren op de gebinten (houten spanten), dit is zeer goed gelukt. Ook op gebied van advies, flexibiliteit en service zijn we zeer tevreden.

 

 

Roy Pouwels

Parcticulier

Hele prettige en duidelijke communicatie.

Ondanks dat het druk was toch nog snel advies en aanpassing aan de meterkast gedaan, erg fijn!

 

Neem contact met ons op

Meer weten over wat we voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op