Onze diensten

Bij EnergiQ bieden we een compleet pakket aan elektrotechnische diensten aan. Van essentiële installaties tot aan service & onderhoud, van aansluitingen voor duurzaamheidsoplossingen tot aan innovatieve verlichting en slimme domoticasystemen. Ontdek hieronder de mogelijkheden:

Onze diensten

Hiermee kunnen we jou helpen

Installaties

Wij verzorgen de complete aanleg, uitbreiding en vernieuwing van elektrotechnische systemen in zowel woningen als bedrijfspanden.

$

Service & onderhoud

Met onze service functioneren jouw systemen altijd optimaal, met snelle ondersteuning bij problemen.

$

Verlichting en noodverlichting

We creëren sfeervolle en functionele verlichtingsplannen en zorgen voor betrouwbare noodverlichting.

$

Domotica

Ontdek de toekomst van wonen met onze slimme domoticasystemen die comfort, veiligheid en energie-efficiëntie bieden.

$

Intercom- en videocominstallaties

In samenwerking met onze partners verhogen we de veiligheid en communicatie-efficiëntie van je pand.

$

Data- en telecominstallaties

Wij zorgen voor stabiele en snelle data- en telecomverbindingen in elke omgeving.

$

Zonnepanelen

Maak de overstap naar duurzame energie met onze efficiënte zonnepaneeloplossingen en draag zo je steentje bij aan het milieu.

$

Duurzaamheids-oplossingen

$

Installaties

Elektrotechnische installaties van woningen en bedrijfspanden gaan verder dan wat er zich in de meterkast bevindt. Wij staan klaar om jouw woning of bedrijfspand van top tot teen te voorzien van de meest geavanceerde elektrotechnische systemen. We richten ons op alle benodigde onderdelen zoals de verdeelinrichting, leidingen en schakelingen. Van complete aanleg en installatie in je (nieuwe) woning tot uitbreiding en vernieuwing van huidige installaties in je bedrijfspand.

Service en onderhoud

Een goed onderhouden systeem is een betrouwbaar systeem. Daarom bieden we een uitgebreide service- en onderhoudsdienst aan om ervoor te zorgen dat jouw elektrotechnische installaties altijd optimaal functioneren. Van preventief onderhoud tot snelle reparaties, ons team staat klaar om elk probleem aan te pakken. Ook voor dringende service- en onderhoudsbehoeften kun je snel contact met ons opnemen.

Verlichting en noodverlichting

Licht speelt een essentiële rol in zowel ons thuis- als werkleven. Het juiste licht kan een ruimte transformeren, sfeer creëren en de productiviteit verhogen. Bij EnergiQ ontwerpen we verlichtingsplannen die zowel sfeervol als functioneel zijn, perfect afgestemd op jouw ruimte.

Daarnaast voorzien we bedrijven, instellingen en woningen ook van betrouwbare verlichtingsoplossingen die in tijden van nood de veiligheid en zichtbaarheid van de nooduitgang garanderen. Onze noodverlichtingssystemen zorgen ervoor dat evacuatiepaden duidelijk gemarkeerd en goed verlicht zijn, in overeenkomst met wet- en regelgeving.

Domotica

Maak kennis met de toekomst van wonen met onze slimme domoticasystemen. We helpen jou om je huis slimmer te maken, waardoor we comfort, veiligheid en energie-efficiëntie naar een hoger niveau tillen. Denk aan een handige bediening van verlichting, verwarming, beveiliging en meer.

Dit allemaal met één druk op de knop of zelfs geheel automatisch. Laat ons je helpen bij het creëren van een huis dat niet alleen slim is, maar ook naadloos aansluit bij jouw levensstijl.

Intercom- en videocominstallaties

Intercom- en videocom-installaties

Elektrotechnische installaties van woningen en bedrijfspanden gaan verder dan wat er zich in de meterkast bevindt. Wij staan klaar om jouw woning of bedrijfspand van top tot teen te voorzien van de meest geavanceerde elektrotechnische systemen. We richten ons op alle benodigde onderdelen zoals de verdeelinrichting, leidingen en schakelingen. Van complete aanleg en installatie in je (nieuwe) woning tot uitbreiding en vernieuwing van huidige installaties in je bedrijfspand.

Data- en telecominstallaties

In het digitale tijdperk van vandaag de dag zijn betrouwbaar internet en ander data- en telecomnetwerken, zoals televisieaansluitingen, niet meer weg te denken.

Wij specialiseren ons in het leveren van op maat gemaakte oplossingen die jouw huis of bedrijf voorzien van betrouwbare internetverbindingen en datacommunicatie. Of het nu gaat om een volledig nieuwe installatie of de uitbreiding van een bestaand netwerk, wij zorgen ervoor dat je altijd verbonden bent.

Zonnepanelen

Ontdek hoe zonnepanelen een duurzame en kostenefficiënte bron van energie kunnen zijn voor jouw woning of bedrijf. Met onze uitgebreide kennis en ervaring in zowel de installatie als het onderhoud van zonnepaneelsystemen, zorgen wij ervoor dat je maximaal profiteert van deze groene energiebron. Hierdoor worden je energiekosten verlaagd en draag je bij aan een beter milieu.

Duurzaamheids-oplossingen

We verzorgen de aansluiting voor airco’s en waterpompen, als eerste stap naar een duurzamer leven. De aanschaf en installatie van deze apparatuur vallen buiten onze dienstverlening, maar we helpen je graag met een vlekkeloze integratie in je bestaande systemen.

Zakelijke projecten

Dit zijn onze werkgebieden

Bij EnergiQ combineren we onze passie voor elektrotechniek en innovatie om hoogwaardige diensten te leveren in twee kerngebieden: woningbouw en utiliteitsbouw.

Met meer dan 36 jaar ervaring bieden we geavanceerde oplossingen die voldoen aan de eisen van vandaag en morgen.

Woningbouw

We transformeren jouw huis in een comfortabel, slim, veilig en energie-efficiënt thuis, aangepast aan jouw levensstijl.

Utiliteitsbouw

We creëren functionele, efficiënte ruimtes voor bedrijven, zorginstellingen, scholen en kantoren, afgestemd op elke unieke behoefte.

Onze referenties

Dit zeggen onze klanten over ons

Nicole van Rengs

Eigenaress, Wertemerhoeve B&B en Vakantiewoningen

EnergiQ heeft bij ons in het woonhuis en onze B&B en Vakantiewoningen alle elektra verzorgd. Stefan is super bedreven en een echte vakman, die met je meedenkt als er situaties zijn, waarbij een creatieve oplossing nodig is.
Bedankt Stefan en team van EnergiQ!

Paul Jacobs

Eigenaar, Aan de Drift

Meterik Elektro heeft de gehele elektrische installatie verzorgd van Aan de Drift. De werkzaamheden zijn volgens plan verlopen. Eén van onze eisen was de leidingen en kabels uitzicht te monteren op de gebinten (houten spanten), dit is zeer goed gelukt. Ook op gebied van advies, flexibiliteit en service zijn we zeer tevreden.

 

 

Roy Pouwels

Parcticulier

Hele prettige en duidelijke communicatie.

Ondanks dat het druk was toch nog snel advies en aanpassing aan de meterkast gedaan, erg fijn!

 

Neem contact met ons op

Meer weten over wat we voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op