Over ons

EnergiQ werd in 1988 opgericht als Meterik Elektro door Theo Vullings. Theo had een enorme passie voor elektrische installaties en techniek. Sinds 2009 is Stefan Bouten betrokken bij het bedrijf en sinds 2013 is hij het gezicht van voorheen Meterik Elektro en nu EnergiQ. Met onze ervaring zijn we door de jaren heen uitgegroeid tot een professionele en betrouwbare partner op het gebied van elektrotechnische oplossingen. Ondertussen werken Stefan en zijn vriendin Sandra samen met 22 collega’s hard aan hun mooie bedrijf EnergiQ.

Waar we voor staan én voor gaan

Wij gaan voor comfortabele woon- en werkplekken. Hoe? Door te denken én te doen. Wij hebben alleen het best mogelijke eindresultaat voor ogen en werken daar als team naartoe. Daarbij denken we niet alleen aan onszelf, we leveren werk af dat ook voor andere (bouw)partners werkt. Geen ego’s, maar een team dat samenwerkt en vooruitdenkt.

Bij ons is afspraak ook écht afspraak. Als iets toch niet haalbaar is, dan zijn we daar open over en laten we je dat op tijd weten. Bij ons staat kwaliteit hoog in het vaandel en onze tevreden klanten zijn daarvan het bewijs.

Een zorgeloos (bouw)proces start bij ons al bij het eerste gesprek. Wij nemen de tijd om te luisteren naar jouw wensen en zijn niet bang om hier een eerlijk en passend advies over te geven. Wij denken in oplossingen en gaan geen uitdaging uit de weg. Want alle elektrotechniek is maatwerk.

En met onze jarenlange ervaring en actuele kennis over de nieuwste technieken gaan we alleen voor werk dat we met trots kunnen afleveren. Alsof het om ons eigen huis of bedrijfspand gaat. Wij trekken onze handen er niet vanaf, maar steken ze uit de mouwen.

Klantgericht

Afspraken zijn voor ons heilig, we communiceren open en transparant.

Deskundig

Ons team bestaat uit 22 experts, gedreven door passie voor elektrotechniek.

Maatwerk

Geen project is hetzelfde, we gaan graag aan de slag met jouw unieke situatie.

Ons team

Ontmoet ons team van vakspecialisten

Wij zijn EnergiQ en wij zijn dankbaar voor ons team. Door de passie van onze medewerkers voor het vak creëren we comfortabele woon- en werkplekken voor onze klanten. En voor dit harde werk krijgt ons team een écht ‘dankjewel’. Elke dag opnieuw. Door hun discipline en toewijding leveren we onze projecten af met de best mogelijke kwaliteit. We laten je dan ook graag met onze medewerkers kennismaken:

Stefan Bouten

Sandra Keijsers

Administratief medewerker

administratie@energiqelektro.nl

Linda Thielen

Administratief medewerker

administratie@energiqelektro.nl

Emiel Peeters

Calculator/Planner/Projectleider

emiel@energiqelektro.nl

Martijn Bouten

Bas Joosten

Werkvoorbereider

bas@energiqelektro.nl

Marijn Michielsen

Calculator/Projectleider zonnepanelen

pv@energiqelektro.nl

Jos van Ras

Magazijnbeheerder

magazijn@energiqelektro.nl

Onze referenties

Dit zeggen onze klanten over ons

Nicole van Rengs

Eigenaress, Wertemerhoeve B&B en Vakantiewoningen

EnergiQ heeft bij ons in het woonhuis en onze B&B en Vakantiewoningen alle elektra verzorgd. Stefan is super bedreven en een echte vakman, die met je meedenkt als er situaties zijn, waarbij een creatieve oplossing nodig is.
Bedankt Stefan en team van EnergiQ!

Paul Jacobs

Eigenaar, Aan de Drift

Meterik Elektro heeft de gehele elektrische installatie verzorgd van Aan de Drift. De werkzaamheden zijn volgens plan verlopen. Eén van onze eisen was de leidingen en kabels uitzicht te monteren op de gebinten (houten spanten), dit is zeer goed gelukt. Ook op gebied van advies, flexibiliteit en service zijn we zeer tevreden.

 

 

Roy Pouwels

Parcticulier

Hele prettige en duidelijke communicatie.

Ondanks dat het druk was toch nog snel advies en aanpassing aan de meterkast gedaan, erg fijn!