Werken bij EnergiQ

Wij zijn een snelgroeiend elektrotechnisch bedrijf met energieke en gedreven mensen. Wat we doen? Deskundig vak- en maatwerk leveren op het gebied van installeren, onderhouden en repareren van elektrotechnische installaties. We werken graag samen, denken vooruit en gaan alleen voor werk dat we met trots kunnen afleveren. Wij trekken onze handen er niet vanaf, maar steken ze uit de mouwen!

Werken bij EnergiQ

Momenteel hebben we geen openstaande vacatures

We hebben op dit moment geen openstaande vacatures, maar we zijn altijd op zoek naar gemotiveerde en getalenteerde mensen om ons team te versterken. Heb je interesse in een carrière bij EnergiQ? Stuur ons dan gerust een open sollicitatie. We horen graag van je!

 

Stuur een open sollicitatie

Meer weten over EnergiQ?

Sandra kan je alles over ons bedrijf vertellen! Bel 077-3982399, stuur een mail naar info@energiqelektro.nl, of kom gewoon bij ons langs voor een kop koffie!

Ons team

Ontmoet je toekomstige collega’s

Wij zijn EnergiQ en wij zijn dankbaar voor ons team. Door de passie van onze medewerkers voor het vak creëren we comfortabele woon- en werkplekken voor onze klanten. En voor dit harde werk krijgt ons team een écht ‘dankjewel’. Elke dag opnieuw. Door hun discipline en toewijding leveren we onze projecten af met de best mogelijke kwaliteit. We laten je dan ook graag met onze medewerkers kennismaken:

Stefan Bouten

Sandra Keijsers

Administratief medewerker

administratie@energiqelektro.nl

Linda Thielen

Administratief medewerker

administratie@energiqelektro.nl

Emiel Peeters

Calculator/Planner/Projectleider

emiel@energiqelektro.nl